توسعه فروش کارآفرینی

دسته‌بندی نشده 15 اکتبر 2023
توسعه فروش کارآفرینی

بعد از راه اندازی یک کارآفرینی، باید برای رسیدن به اهداف آن کوشید. یکی از مهم ‌ترین هدف های راه اندازی یک مجموعه تجاری، فروش و کسب درآمد است. برای رشد فروش و تسهیل روند ورود به بازار، نیاز به استراتژی توسعه فروش و برنامه‌ دقیقی برای آن خواهید داشت. این مفهوم مجموعه ‌ای از ایده ‌ها و فعالیت ‌هایی است که به بهبود وضعیت مشاغل کمک می ‌کند. گروه فرمولاسییون برتر در این مقاله به بررسی این نیاز و راه‌ کارهای موجود برای توسعه فروش کارآفرینی خواهد پرداخت. با ما همراه باشید.  

مراحل راه اندازی کسب و کار جدید

توسعه فروش کارآفرینی چیست؟

توسعه فروش کارآفرینی

مفهوم توسعه فروش کارآفرینی به برنامه ‌ای منظم و منسجم اطلاق می ‌شود که فروشندگان برای گسترش کسب و کار از آنها استفاده می ‌کنند.

برای دستیابی به این رشد، نیاز به آموزش پیوسته و به روز دانش است. اجرای استراتژی ‌های مربوط به این مفهوم نیز از هر کسی بر نمی ‌آید. برنامه ریزی دقیق برای آن باید با بررسی پارامترهای مختلف تعیین و اجرایی شود. اجرای این شیوه را می‌ توان در پلتفرم ‌ها و اشکال مختلف اجرا کرد. بررسی بازار هدف و نیاز مخاطب می ‌تواند به طراحی هر چه بهتر این مسیر کمک کند.

توسعه فروش اینترنتی

با همه ‌گیر شدن استفاده از اینترنت و تبلیغات در بستر نت، می ‌توان توسعه فروش کارآفرینی را نیز به صورت اینترنتی انجام داد. فرآیندهایی که برای این مسئله طی خواهند شد از این قرار هستند:

  1. انتشار ویدئو: تاثیر یک دقیقه دیدن ویدئو برابر با خواندن سه هزار کلمه محتوای متنی است. با استفاده از ویدئوهای جذاب می ‌توانید به معرفی محصول یا خدمات بپردازید.
  2. نمایش پر فروش ‌ترین محصولات: یک تفکر نانوشته در ذهن اکثر افراد می ‌گوید آن چیزی که بیشتر خریده شده بهتر است. حتی ممکن است با “عدم موجودی” زدن بر روی یک محصول به این مسئله فکر کنند که ” لابد خوب بوده که تموم شده”!
  3. کاهش ریسک مشتری: نوع خدمات دهی را برای تسهیل کار مشتری و برقراری اعتماد و اطمینانش مساعد کنید.
  4. ارائه تخفیف: تخفیف می‌ تواند افراد زیادی را به خرید ترغیب کند، حتی اگر نیاز ضروری به آن کالا نداشته باشند.
  5. نمایش نشان ‌های اعتماد: اینکه مشتری بداند از مجموعه‌ ای قابل اعتماد خرید می‌کند، بخشی از توسعه فروش کارآفرینی است. از درگاه پرداخت امن استفاده کنید و مجوزهای فروش را در معرض دید مشتری بگذارید. کاری مثل نصب جواز کسب بر روی دیوار مغازه ‌های قدیمی.

مهارت ‌های مورد نیاز برای توسعه فروش

حالا که با مفهوم توسعه ‌فروش کارآفرینی و ضرورت ‌های اجرای آن، آشنا شدیم، بهتر است مهارت ‌های لازم را نیز شرح دهیم. ما هر چقدر از رشد فروش صحبت کنیم کاری را نمی ‌توانیم پیش ببریم مگر آن که فروشندگان دارای مهارت ‌هایی باشند که در این زمینه بتوانند آنها را از دیگر رقبا متمایز کنند. مهارت‌ های لازم از این قرار است:

  • مدیریت زمان: قاعده‌ کلی برای رسیدن به موفقیت عملکرد مناسب در زمان مشخص و منظم است. با مدیریت زمان می ‌توانید زمان رسیدن به خواستگاه کسب و کار را تخمین زده و برای طول مسیر به برنامه ریزی مشخص برسید. علاوه بر اینکه باید بدانید چه زمانی برای اجرایی شدن کدام استراتژی مناسب ‌تر است.
  • شنونده فعال: خیلی از افراد شنوایی سالمی دارند اما این به معنای شنونده بودن نیست. توانایی با دقت گوش کردن، جمع آوری اطلاعات و کشف نیاز و خواسته کارهایی ا‌ست که فروشنده باید بلد باشد. با این مهارت و با تعامل با مشتریان می ‌توان استراتژی را با توجه به خواست آنان تغییر داد.
  • تحقیق: فروشنده باید توانایی جمع آوری اطلاعات در کمترین زمان را داشته باشد. با استفاده از اطلاعات به دست آمده می ‌توان روند رشد را به خوبی طی کرد.
  • برقراری ارتباط موثر با مشتری: این مهارت را می‌ توان مکمل مهارت شنونده بودن دانست. توانایی ارتباط با مشتری و حتی همکاران می ‌تواند به کشف ایده‌ های جدید کمک کند. ایجاد تعاملی سالم و دریافت نظرها و پیشنهادات و انتقادات می تواند به رشد فروش یک مجموعه کارآفرینی منجر شود.

مراحل توسعه فروش محصول:

سلسله مراتب برنامه ‌ریزی برای توسعه فروش کارآفرینی پس از خلق یک کسب و کار را می ‌توان این گونه ترسیم کرد:

  1. شناخت بازار هدف: با علم بر عملکرد کسب و کار و محصول موجود، می‌توان در مورد اینکه بازار هدف کجاست تصمیم گرفت. اینکه مشتری از لحاظ جنسیت، سن، نقدینگی، قدرت خرید و دیگر موارد مشابه در چه وضعیتی وجود دارد می ‌تواند مسیر شما را مشخص کند.
  2. تحقیقات بازار: بعد از شناخت بازار هدف، کسب اطلاعات در مورد ارتباط مشتری و محصول حائز اهمیت است. با این بررسی می ‌توانید عملکرد رقبا و دلایل انتخاب محصول رقیب را بررسی کرده و در صدد تصحیح آن برآیید.
  3. نظرخواهی مشتری: انجام نظرسنجی از مشتری ‌ها می‌ تواند به شناخت دلایل علاقه آنها به یک محصول یا علت عدم برقراری ارتباط با محصولی دیگر کمک کند. با این شیوه فروشنده می ‌تواند با برآورده کردن نیازهای مشتری وی را حفظ کند.
  4. 4-   خلاقیت و نوآوری: بکر و تازه بودن کار فروشنده می‌ تواند وجه تمایز او با رقبا باشد. با ایده ‌های خلاقانه می ‌توان محصولی تکراری را به بازار عرضه کرد اما جذب مشتری بیشتری داشت.

جمع بندی

توسعه فروش کارآفرینی ماننددیگر مراحل خلق یک کسب و کار جدید، با پیچیدگی ‌های خاصی روبرو است. اگر برای اهدافی بزرگ‌ تر از آنچه به سادگی می ‌توان بدست آورد می ‌جنگید، استفاده از تجارب کارشناسان این حوزه و بالا بردن دانش خود را نادیده نگیرید. تکنیک‌های لازم برای رشد و طراحی استراتژی چیزی نیست که به سادگی و بدون دانش بتوان به آن دست پیدا کرد. به طرح درست و مناسب کسب و کار خود برسید و با انرژی و صبوری آن را در پیش بگیرید. موفقیت نزدیک است!

کلمه کلیدی: توسعه فروش کارآفرینی

مترادف: رشد فروش

توضیحات متا: بعد از راه اندازی یک کسب و کار جدید، دستیابی به فروش و سود بیشتر فرآیندی است که با استفاده از استراتژی های توسعه فروش کارآفرینی اولویت دوم است.

عنوان: راهکارهای اصولی برای توسعه فروش کارآفرینی

فروشنده شوید

فروشنده شوید

میتونید با قرار دادن فرمولاسیون هاتون در فرمولاسیوون برتر به درآمد مطلوبی برسید و به راحتی در خانه درامد کسب کنید